|
|
| $$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, | |
| | كاتب الموضوع | رسالة |
---|
هيا عبد السلام مشـرفة قسمـ برووجــكتر الصــــور ,,
المشآركآإأت ~: : 153 المِزأإأج ● *: : رآآآآيقه ابي اتسسبح ~~~ ًًً السٌّمعِـه ● *: : 5 تـإأريخ التسجيِل● *: : 11/06/2009
| موضوع: $$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, الإثنين أبريل 19, 2010 8:59 am | |
| هلا يابنوتات بيت حواء مشرفات وعضوات كيفكو وكيف حالكو هههههههه نخوش على الموضوع على طول غدانا اليوم بانيه ومكرونه اسباجتيى المقادير [size=21]: 1/2 كيلو لحم مفروم او حسب الرغبة 2 بصلة متوسطة - بيضة - ملح - فلفل - بهار - زنجبيل (بودر) - قرفه بودره- بقدونس- بقسماط . للتغطية: بيضة مخفوقة عليها رشة ملح ورشة فلفل - بقسماط الطريقة :
نفرم البصل ناعم جدا بالمبشرة أو الكبة ونحط البيضة والملح والفلفل والتوابل كلها والبقسماط ( البقسماط علشان اللحمة المفرومة تتماسك ومتكونش طرية لان البيضة بتخليها طرية ) ونقلبهم كويس جدا لحد اللحمة ما تبقي قوامها مناسب ، بعد كده نقسم اللحمة قطع متساوية وندورها ونبططها زي شكل الطعمية او اصابع اعملها على معلق خشب توضع فى البيض ثم البقسماط وتقلى فى الزيت مغلى بعدين هادى النار شويه
ممكن بنفس تتبيلة الكفتة السابقة تتصبع وتتحط في صينية مدهونة سمن وتدخل الفرن ويتقطع عليها ترنشات بصل وتغطي بالفويل وتدخل الفرن بتبقي خطيرة دوالى الصوره ههههههههه تحياتي | |
| | | ŝнαяoG̅н ..![ إدَآرَة آلمُنِتدَىّ ]!..
المشآركآإأت ~: : 703 العمل/الترفيه : الرسمٍ والسبإأآحه المِزأإأج ● *: : مبسسِـوط عِ الآخر السٌّمعِـه ● *: : 8 تـإأريخ التسجيِل● *: : 28/12/2008
| موضوع: رد: $$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, الأربعاء أبريل 28, 2010 1:39 pm | |
| | |
| | | ❤ṀiṢṩ Łỏvé❤
المشآركآإأت ~: : 44 ٱڶمۈڨع ٱڶمڥۻڶ●: : يمكن منتديات الهبال والآستهبال العمل/الترفيه : احب المنتديات والرويات المِزأإأج ● *: : هادي السٌّمعِـه ● *: : 0 تـإأريخ التسجيِل● *: : 10/01/2009
| موضوع: رد: $$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, الخميس أبريل 29, 2010 1:41 pm | |
| وإأي وإأي ماهذا اللذيذ بسم الله عليتج عليك نقل روعه يعطتج العافيه | |
| | | | $$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, | |
|
| صلاحيات هذا المنتدى: | لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
| |
| |
| |
|