هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصوردخولالتسجيل

 

 $$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته,

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
هيا عبد السلام
مشـرفة قسمـ برووجــكتر الصــــور ,,
مشـرفة قسمـ برووجــكتر الصــــور ,,
هيا عبد السلام


المشآركآإأت ~: : 153
المِزأإأج ● *: : رآآآآيقه ابي اتسسبح ~~~ ًًً
السٌّمعِـه ● *: : 5
تـإأريخ التسجيِل● *: : 11/06/2009

$$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, Empty
مُساهمةموضوع: $$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته,   $$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, Emptyالإثنين أبريل 19, 2010 8:59 am

$$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, B1%20(85)
هلا يابنوتات بيت حواء مشرفات وعضوات كيفكو وكيف حالكو هههههههه نخوش على الموضوع على طول
غدانا اليوم
بانيه ومكرونه اسباجتيى

المقادير


[size=21]: 1/2 كيلو لحم مفروم او حسب الرغبة
2 بصلة متوسطة - بيضة - ملح - فلفل - بهار -
زنجبيل (بودر) - قرفه بودره- بقدونس- بقسماط .
للتغطية: بيضة مخفوقة عليها رشة ملح ورشة فلفل - بقسماط


الطريقة
:
نفرم البصل ناعم جدا بالمبشرة أو الكبة ونحط البيضة والملح والفلفل والتوابل كلها والبقسماط ( البقسماط علشان اللحمة المفرومة تتماسك ومتكونش طرية لان البيضة بتخليها طرية ) ونقلبهم كويس جدا لحد اللحمة ما تبقي قوامها مناسب ، بعد كده نقسم اللحمة قطع متساوية وندورها ونبططها زي شكل الطعمية او اصابع اعملها على معلق خشب
توضع فى البيض ثم البقسماط وتقلى فى الزيت مغلى بعدين هادى النار شويه

ممكن بنفس تتبيلة الكفتة السابقة تتصبع وتتحط في صينية مدهونة سمن وتدخل الفرن ويتقطع عليها ترنشات بصل وتغطي بالفويل وتدخل الفرن بتبقي خطيرة


دوالى الصوره ههههههههه

$$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, Ff%20(87)

$$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, 83198_1225296265

$$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, 83198_1225296435

$$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, 83198_1225296541

$$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, Ff%20(87)تحياتي $$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, 478810
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ŝнαяoG̅н
..![ إدَآرَة آلمُنِتدَىّ ]!..
..![ إدَآرَة آلمُنِتدَىّ ]!..
ŝнαяoG̅н


انثى
المشآركآإأت ~: : 703
العمل/الترفيه : الرسمٍ والسبإأآحه
المِزأإأج ● *: : مبسسِـوط عِ الآخر
السٌّمعِـه ● *: : 8
تـإأريخ التسجيِل● *: : 28/12/2008

$$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, Empty
مُساهمةموضوع: رد: $$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته,   $$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, Emptyالأربعاء أبريل 28, 2010 1:39 pm

هلآ وغلآ


يآلبىْ السسسنَع والله $$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, 743314
تسلم ايديك على هالنقل $$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, 318523
$$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, 44291 بصرآآحه رووعه


نتظر جديدك
لروحك } $$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, 90757 }
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
❤ṀiṢṩ Łỏvé❤

❤ṀiṢṩ Łỏvé❤


المشآركآإأت ~: : 44
ٱڶمۈڨع ٱڶمڥۻڶ●: : يمكن منتديات الهبال والآستهبال
العمل/الترفيه : احب المنتديات والرويات
المِزأإأج ● *: : هادي
السٌّمعِـه ● *: : 0
تـإأريخ التسجيِل● *: : 10/01/2009

$$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, Empty
مُساهمةموضوع: رد: $$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته,   $$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, Emptyالخميس أبريل 29, 2010 1:41 pm

$$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, 44291 وإأي وإأي

$$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, 318523 ماهذا اللذيذ بسم الله عليتج عليك نقل روعه

يعطتج العافيه $$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته, 400324
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
$$$$$$$, بانيهههههههههههههههه$$$, كفته,
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: مٍَنٍبُعُ آلًصًٍحٍه :: مـطـبـخ صحه وغذاء ,,-
انتقل الى: